helaas, javascript wordt niet ondersteund
Uw verhaal in beeld  
Home Kleur in de Kamer Passie portret Kleur en Kinderen Kleur jouw Zwangerschap Prijzen Contact

 
 

Belevenis in beeld.

Geef een persoonlijke touch aan woonkamer, werkkamer of wachtkamer

met een schilderij waarin een bijzondere belevenis centraal staat.


Persoonlijke verhalen:

Bruidspaar

Dit jaar zijn Petra en Sander getrouwd. Op hun kaart stond een foto van hen met een Rode VW-bus. Dat werd het uitgangspunt van het schilderij. Mede door de koektrommel en de koffiemokken past dit schilderij perfect bij hen. Lees hier mijn blog over dit schilderij.

Miranda


Jubileum, allebei 50 jaar

Mijn schoonzus en zwager worden in 2016 allebei 50 jaar. Als cadeau voor hun feest gaf ik dit schilderij. Mijn schoonzus neemt vaak het voortouw. Mijn zwager is een doorzetter. Samen houden ze van fietsen met de racefiets. De toegevoegde tekst geef ik ze mee om nog vele jaren samen te genieten. 'Het schilderij klopt gewoon' was de blije reactie.

Miranda
Eigen praktijk voor fysiotherapie

In januari 2016 hebben de vorige eigenaren de fysiotherapie praktijk overgedragen aan onze zoon. We wilden hem daarvoor een speciaal kado geven om in de wachtkamer op te hangen. Wij zagen een schilderij van Miranda waarop een afbeelding waar een clint wordt behandeld op de behandeltafel. In overleg heeft Miranda deze uitgevoerd in rood-tinten welke passen in de wachtkamer. Als verrassing staat er in de achtergrond een korfballer afgebeeld. Miranda had uitgezocht dat korfbal een hobby is van onze zoon. We zijn blij verrast met het resultaat.

Loecke

Sterke vrouwen

Ieder jaar maak ik een mooie reis naar steeds weer een ander land. De herinneringen aan de reizen naar Afrika zijn me heel dierbaar. Naast de foto's van portretten heb ik nu ook schilderijen in deze sfeer. Miranda heeft de kleuren van mijn nieuwe kamer gebruikt voor een vierluik waarbij op elk doek een sterke vrouw centraal staat.

Daarnaast hangt op een andere muur in de kamer nog een schilderij in dezelfde sfeer met een groep sterke vrouwen. De sfeer die de schilderijen uitstralen passen helemaal bij mijn gevoel over deze reizen.

HenniePortugal

Wij zijn op vakantie geweest naar Portugal. Tijdens onze vakantie lag het strand bezaait met hele bijzondere schelpen. De locals vertelden ons dat zij die schelpen ook zelden hadden gezien. Aan het einde van de vakantie lag ons appartement vol met schelpen die we elke keer weer uitzochten. Voor onze vernieuwde woonkamer heeft Miranda een tweeluik gemaakt met n van deze schelpen als uitgangspunt. De kleuren die zijn gebruikt sluiten aan bij de kamer. Als we zo naar het eindresultaat kijken dan zouden we zelfs onze karakters er in terug herkennen. Het maakt de kamer af.

Hans en Conny


Sully

In mijn schilderij is een combinatie gemaakt van een aantal herinneringen. De bergen die ik tijdens mijn studie in Amerika zag in mijn achtertuin. Mijn overleden lievelingshondje Sully samen met mijn andere overleden lieverd, spelend in een sneeuwlandschap. Daarbij heb ik ook een dierbare herinnering aan de sigaren links op het schilderij. Dit alles is prachtig samengevat in een soort droom en gemaakt in mijn voorkeurskleuren paars en groen.
Op de kist zijn dezelfde herinneringen weer toegevoegd.

Met als extra een speelse herinnering uit mijn jeugd.

Petra

Actief blijven

Voor de wachtkamer van mijn praktijk voor fysiotherapie wilde ik een mooi en pakkend schilderij. In de stijl van de praktijk, dus waar de praktijk voor staat heeft Miranda een heel inspirerend werk gemaakt. Het schilderij laat heel duidelijk zien waar de kern ligt van mijn vak en de manier hoe ik mijn werk sta.

Sandra

Persoonlijke verhalen uitgebeeld:

Neem via mirandasmitvankeulen@gmail.com contact op voor de mogelijkheden.


Bruidspaar

Bruidspaar

Allebei 50 jaar

Allebei 50 jaar

Eigen Fysiotherapie praktijk

Eigen Fysiotherapie praktijk

Sterke vrouwen vierluik

Sterke vrouwen vierluik

Sterke vrouwen 40x40

Sterke vrouwen 40x40 cm

Portugal

Portugal


Sully

'Sully' schilderij

Sully

'Sully' kist


Fysio Sandra

Actief blijven

Sitemap   Ontwerp: Script Design 2012