helaas, javascript wordt niet ondersteund
Uw verhaal in beeld  
Home Kleur in de Kamer Passie portret Kleur en Kinderen Kleur jouw Zwangerschap Prijzen Contact

 
 

Passie in beeld.

Geef kleur aan woonkamer, werkkamer of wachtkamer
met een schildering waarin jouw passie centraal staat.


Passie verhalen:

Stichting Kledingbank Enschede

Op 19 mei 2017 bestaat Stichting Kledingbank Enschede 5 jaar. Wat doet de Kledingbank dan precies? Op de site staat het mooi samengevat: Inzamelen en doorgeven van goede herbruikbare kleding, schoeisel en textiel aan mensen die het niet (meer) kunnen betalen. De afgelopen weken heeft het team met het bestuur hard gewerkt om beter zichtbaar te worden en alle ruimtes opnieuw in te richten. En er is een nieuwe logo gemaakt. De heldere kleur rood komt terug op de buitenkozijnen. Zelfs de bel op de nieuwe balie is knalrood. Ik ben blij dat ik ook kleur heb mogen geven aan deze belangrijke stichting. Ik hoop dat ze nog jaren met genoeg kleding, middelen en enthousiasme mensen dit waardevolle werk mogen doen.

Miranda


Eigen praktijk voor fysiotherapie

In januari 2016 hebben de vorige eigenaren de fysiotherapie praktijk overgedragen aan onze zoon. We wilden hem daarvoor een speciaal kado geven om in de wachtkamer op te hangen. Wij zagen een schilderij van Miranda waarop een afbeelding waar een cliŽnt wordt behandeld op de behandeltafel. In overleg heeft Miranda deze uitgevoerd in rood-tinten welke passen in de wachtkamer. Als verrassing staat er in de achtergrond een korfballer afgebeeld. Miranda had uitgezocht dat korfbal een hobby is van onze zoon. We zijn blij verrast met het resultaat.

Loecke

Sterke vrouwen

Ieder jaar maak ik een mooie reis naar steeds weer een ander land. De herinneringen aan de reizen naar Afrika zijn me heel dierbaar. Naast de foto's van portretten heb ik nu ook schilderijen in deze sfeer. Miranda heeft de kleuren van mijn nieuwe kamer gebruikt voor een vierluik waarbij op elk doek een sterke vrouw centraal staat.Daarnaast hangt op een andere muur in de kamer nog een schilderij in dezelfde sfeer met een groep sterke vrouwen. De sfeer die de schilderijen uitstralen passen helemaal bij mijn gevoel over deze reizen.

Hennie

Actief blijven

Voor de wachtkamer van mijn praktijk voor fysiotherapie wilde ik een mooi en pakkend schilderij. In de stijl van de praktijk, dus waar de praktijk voor staat heeft Miranda een heel inspirerend werk gemaakt. Het schilderij laat heel duidelijk zien waar de kern ligt van mijn vak en de manier hoe ik mijn werk sta.

Sandra

Jouw passie uitgebeeld:

Neem via mirandasmitvankeulen@gmail.com contact op voor de mogelijkheden.
Kledingbank Enschede

Stichting Kledingbank Enschede

Eigen Fysiotherapie praktijk

Eigen Fysiotherapie praktijk

Sterke vrouwen vierluik

Sterke vrouwen vierluik

Sterke vrouwen 40x40

Sterke vrouwen 40x40 cm

Fysio Sandra

Actief blijven

Sitemap   Ontwerp: Script Design 2012